Агрион“ и БЧК започват благотворителна кампания за децата на България Искате

...
Агрион“ и БЧК започват благотворителна кампания за децата на България Искате
Коментари Харесай

Нива за продан носи обяд на дете в твоя град


Агрион “ и БЧК стартират благотворителна акция за децата на България

 

Искате да продадете наследственият парцел, само че не знаете на кого? Сега можете да го извършите, като подкрепите и една добра идея. Българският червен кръст и най-голямата земеделска компания „ Агрион “ се сплотяват, с цел да обезпечат топъл обяд на деца в потребност в разнообразни райони на страната.

Кампанията стартира през юни и ще продължи до края на годината.

За да помогне, „ Агрион “ ще отдели средства от всеки закупен декар, с които ще се закупят купони за храна за възпитаници, които не могат да си ги разрешат.

Повече за акцията можете да прочетете тук

„ В основата на нашия бизнес модел лежи разбирането, че земята би трябвало да се стопанисва, с цел да има храна на всяка софра. С акцията ни с БЧК осигуряваме обяд за всяко дете в потребност, с цел да дадем своя принос към изкореняването на бедността в страната. От друга страна оказваме помощ на българското земеделие да създава повече и по-качествена храна за всяка софра “, разясниха от „ Агрион “.

Собствениците, които желаят да се включат в акцията и да продадат земя на Агрион, ще получат гратис оценка на парцела си, правна консултация, както и подпомагане с всички нужни документи през уеб страницата на компанията , както и на националният телефон 0800 111 66. Процесът по договорката е съвсем напълно цифров, което пести време и средства.

Експертите ползват самостоятелен метод към всяко едно питане, с цел да подсигуряват транспарантна и съответна цена. За разлика от други компании, „ Агрион “ не употребява метода на осреднена оценка за обещано землище, който изкривява ценообразуването, а образува цената на съответния парцел в сходство със особено основан логаритъм, включващ разнообразни съставни елементи.

Това подсигурява положителни доходи за притежателите, а в този момент и опция да се поддържа една добра идея, разясняват от компанията.

Една от главните аргументи за продажба на земя в България е нежеланието или невъзможността на притежателите да се занимават с обработването на нивите. Голяма част от притежателите на поземлени парцели живеят в огромните градове и нямат интерес да обработват земите си. Нивите им са в отдалечени региони и постоянно парцелите за мотив за яростни правосъдни разногласия сред многочислените наследници.

„ Агрион “ е най-разпознаваемият за частните притежатели бранд, занимаващ се с ръководство на аграрни земи. За близо 75 на 100 от притежателите и над половината от арендаторите в страната, сдружението е пожеланият сътрудник с цел да подписване на договорка за земеделска земя.

Българският червен кръст е най-старата благотворителна организация в България. Тя е основана още през 1878 година, незабавно след Освобождението. Организацията е част от Международния червен кръст, който сплотява близо 190 организации от целия свят.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР